ПОРТО – Нова дигитална серија плочица

Представљамо Вам нову дигиталну серију керамичких плочица „Керамике Јовановић“ – ПОРТО.

Шта доноси са собом нова серија?

Нова серија декорисана је коришћењем најсавременијих дигиталних метода штампе. Оваква врста штампе пружа керамичке плочице које се огледају у верно приказаним рељефним ефектима, новим могућностима за комбиновање боја и постизања већег нивоа детаља на плочицама. То значи да током боравка у просторијама са керамичким плочицама можете уживати у верно приказаним мотивима и декорацијама које изгледају, једном речју – сјајно.

ambijenti-PORTO-crema-5-blog

Како она изгледа?

Студиозним истраживањем тржишта и ослушкивањем потреба наших купаца створили смо уникатан дизајн који плени својом оригиналношћу. Умирујуће нијансе рустичних дезена складно се уклапају у купатилски простор пружајући доживљај луксуза и елеганције. Нежни дезени испреплетани таласастим и цветним декорима чине свако купатило отменијим.

Јединственост сваког купатила уређеног са керамичким плочицама из серије ПОРТО постиже се и постављањем отмених мозаика које заокружују елегантан простор.

ambijenti-porto-gray-4

Да ли је заиста толико добра?

И више од тога. Не само да изгледа моћно и елегантно, него је и изразито функционална. Једном када свратите у наше салоне и уживо се сусретнете са новом серијом, осетићете љубав на први поглед.

Уверите се у лепоту нове серије ПОРТО, карактеристичне по свом софистицираном дизајну, креиране да Вам обезбеди максимално уживање.

Керамика Јовановић“ – Инспирише.

Погледајте понуду Порто керамичких плочица овде.

Ознаке:, , ,

Messenger icon
Pošaljite poruku putem Facebook-a