Не пропустите велику Black Friday акцију – 25. новембра 25% попуста!

kj akcija black friday 2022 1920x834 copy

Са све нижим температурама стиже нам крај новембра и дугоочекивани Black Friday, односно дан за који се многи купохоличари већ увелико припремају. Температуре падају, а код нас попусти расту!

За Black Friday, највећи шопинг дан у години, 25. новембар, припремили смо највећи попуст од 25% на цео асортиман купатилског намештаја, туш кабина и паравана нашег бренда. Не пропустите ову изузетну прилику да по акцијским условима прибавите вама омиљени модел купатилског ормарића, квалитетну кабину или параван чију сте куповину планирали већ дуже време.

Посетите нас у вама најближем салону како бисмо заједно прославили дан куповине и креирали савршену комбинацију за ваше купатило.

Док ишчекујете „Црни петак“ посетите наш сајт, прегледајте акцијски асортиман и потражите инспирацију за уређење вашег купатила. У складу са Black Friday расположењем и трендовима у савременом уређењу ентеријера, ми вам предлажемо да се опробате у комбиновању модерних купатилских елемената у тамним нијансама као што су купатилски намештај Stella siva mat, Idea Antracite ормарићи, параван Granada black profile или Una black profile туш кабина/параван са црним профилима.

Позивамо вас да нас запратите на друштвеним мрежама, уколико то нисте учинили до сада, како бисте остали информисани о попустима и новитетима из наше понуде.

Прибележите овај петак 25. новембар у ваше подсетнике и не пропустите прилику за сјајну куповину по специјалним, акцијским условима.

Добро нам дошли!

Подели:

Слични чланци