Naši saradnici su posetili prve stanare „Harmonije“

Umesto uobičajenog teksta iz segmenta opreme za kupatila, ovog puta vam, sa velikim zadovoljstvom i ponosom, prenosimo utiske naših saradnika koji su posetili kupce stanova u našem novom stambeno – poslovnom objektu „Harmonija“. Svaki stan, kao i unutrašnjost samog objekta su popločani keramičkim pločicama iz našeg asortimana, a kupatila opremljena i kupatilskim nameštajem, sanitarijama i tuš kabinama. Nadamo se da će vam sledeće reči i fotografije bar malo dočarati koliko znači stanovati u jednom ovakvom modernom zdanju.

“Nakon četiri meseca od svečanog otvaranja, posetili smo prve stanare „Harmonije“. Srdačno su nas dočekali, pohvalili su se novim porodičnim kutkom. Preneli su nam svoje utiske o urbanom zdanju u centru našeg lepog grada, a koje privači pažnju prolaznika. Pri ulasku u moderno opremljene stanove može se osetiti toplina porodičnog gnezda. Stanari ne kriju zadovoljstvo življenja u „Harmoniji“.

Od naših prvih domaćina saznajemo da su bez mnogo napora ovladali digitalnim upravljanjem povezanih uređaja. Savremena tehnologija omogućava da stan, kao i sama zgrada, pruže komfor koji je potreban savremenom čoveku. Raduju nas pozitivne impresije koje su nastale već pri prvim susretima sa „pametnom zgradom“: – Moramo priznati da smo bili pomalo sumnjičavi pre kupovine stana po pitanju ovog „pametnog sistema“. Međutim, kada smo se malo više informisali, saznali smo da se oni uveliko koriste u svetu. Rešili smo da i mi iskoristimo prednosti savremenih trendova. Nakon nekoliko nedelja upotrebe, postalo nam je kristalno jasno zašto se moderna stanogradnja ne može ni zamisliti bez „pametnog sistema“. Želimo da naglasimo da neretko zaboravimo da se zgrada nalazi tik uz magistralu. Okolina je čista, sve se redovno održava. Blizina svih neophodnih prodavnica i centra grada je zaista velika pogodnost. Svakome bismo preporučili da živi ovde.

Iskreni komentari ohrabruju celokupan tim koje je bio uključen u proces izgradnje „Harmonije“.  Sagovornici nam prilažu fotografije kako bi nam dočarali koliko se komotno i lepo može živeti u centru Zrenjanina:

Prelazimo u sledeći stan. Naš domaćini su mladi bračni par koji voli da putuje i bavi se sportom. Ne kriju zadovoljstvo što su doneli odluku da se presele u jedinstveni stambeno – poslovni kompleks,  koji je lociran u modernom okruženju.  Pohvalili su nam se da im stan koji su odabrali zaista nudi  sve ono što im je potrebno. Deca se osećaju slobodno, uživaju u ograđenom i bezbednom dvorištu, jedva čekaju da se postavi i igralište. Napominju da više ne moraju da se preispituju, kada krenu  na odmor van grada. Neopterećuje ih da li su spustili roletne u slučaju vremenskih nepogoda ili pak da li su podesili zagrevanje u odsustvu. Pokazuju nam kako sa nekoliko klikova preko mobilnog uređaja se povezuju sa upravljačkom jedinicom i regulišu sve što su možda zaboravili. Naročito vole, u povratku sa puta, da ih dočeka dom sa prijatnom temperaturom. To im omogućava sistem zagrevanja ili hlađenja u letnjem periodu. Digitalizacija uređaja im obezbeđuje komfor,  a postižu i značajnu uštedu.

Mladi bračni par nam je ukazao i na brojne prednosti koje izdvajaju „Harmoniju“ u odnosu na ostale zgrade: – Bili smo u prilici da stanujemo na nekoliko potpuno različitih lokacija u našem gradu. Ovo je najbolji izbor do sada i sigurni smo da ostajemo ovde. Deci je blizu škola, šetalište uz jezero, park i teniski tereni u Maloj Americi. U okolini je nekoliko prodavnica, a imamo i sopstveni parking. Objekat je zaista veoma moderan po pitanju spoljašnosti, ali i unutrašnjosti. Sa ponosom pozivamo porodicu i prijatelje u posetu, jer smo zaista sa uživanjem opremali ovaj stan. Raspored i veličina prostorija su idealni za našu  četvoročlanu porodicu i drage nam goste.

Pobrojanim pričama želeli smo da dočaramo mogućnost ugodnog i komotnog života u „Harmoniji“. Drago nam je da je prepoznata naša vizija! Uvereni smo da će naši dragi stanari u dugom vremenskom periodu uživati u odabranom životnom prostoru.”

Informacije o preostalim stanovima za prodaju mogu se dobiti pozivom na broj telefona: 063/543-128 ili putem maila: prodaja@harmonijazr.rs

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Slični članci

40x120
Blog

Meissen veliki formati

Pravo osveženje u teksturama i bojama u protekloj godini nam je stiglo iz Meissen-a. Ponudu keramičkih pločica, za prave hedoniste i perfekcioniste, obogatili smo osnovnim

DETALJNIJE —