Na koji način pločice velikog formata mogu unaprediti dizajn Vašeg enterijera?

Na koji način pločice velikog formata mogu unaprediti dizajn Vašeg enterijera?

U nekim od prethodnih postova na blogu imali smo priliku da vidimo kako stvoriti industrijski šik dizajn koristeći pločice sa teksturom drveta kao i druge detalje, međutim jedan od najnovijih trendova u salonima “Keramike Jovanović” jesu pločice velikih formata.

Šta su pločice velikog formata?

Pločice velikog formata podrazumevaju one čija je površina veća od 30 x 30 cm. Prateći trendove i prilagođavajući se potrebama kupaca, danas u našim salonima možete pronaći pločice formata kao što su 60 x 60 cm, 75 x 75cm, 60 x 120 cm i slično.

Da li je otežano bušenje pločica velikog formata i granitne strukture?

Radovi sa ovakvom vrstom pločica nisu otežani ukoliko se koristi adekvatna oprema. Jedan od predloga jeste Multiconstruction burgija i savet je da se koristi na sledeći način – izbušiti manju rupu bez opcije vibracije i to pri sporijim obrtajima, a tek nakon toga preći na opciju bušenja sa vibracijom, ukoliko je potrebno za veću rupu.

Koje su prednosti pločica velikog formata?

Jedna od glavnih prednosti jeste znatno lakše održavanje ove vrste pločica, kao i manje radova prilikom postavke pločica.

Pločice velikog formata su posebno poznate po izdržljivosti, što znači da ih možete koristiti u godinama koje dolaze bez sumnje u njihovu otpornost.

Pored navedenog, ne treba zanemarti sofisticiranost izgleda pločica velikog formata. Naime, ovakav top trend 2019. godine stvara prostran izgled bilo da je u pitanju dnevna soba, kuhinja, kupatilo ili Vaš poslovni prostor. Ambijent u kome se kombinuje minimalistički stil sa ovom vrstom pločica zaista će odisati lepotom i prefinjenošću.

Zatvori