Meissen veliki formati

coffe foam bathroom d small

Pravo osveženje u teksturama i bojama u protekloj godini nam je stiglo iz Meissen-a. Ponudu keramičkih pločica, za prave hedoniste i perfekcioniste, obogatili smo osnovnim modelima pločica i pripadajućim dekorima, većeg formata, što predstavlja aspolutni trend u dizajniranju i projektovanju enterijera.

hika 40x120 b

Lepota digitalnog printa, uz blago reljefne teksture, pruža beskrajno mnogo mogućnosti, gde njihovom primenom možete iskazati dokle doseže vaša mašta i kreativnost. Ono što definiše stil i karakter svakog kupatila su pre svega pločice. Bogata tekstura koja verno preslikava elemente iz prirode, kao što su drvo i kamen, pojačava dramatičnost i efektnost samog ambijenta.

break the line bg 2

Nesvakidašnji kolorit pojedinih pločica Meissen kolekcije podstiče smelost kod dodavanja boja i u ostale prostorije kao što su dnevni boravci, trpezarije, hodnici, spavaće sobe,.. Izazov je da ovakve modele postavite i na zidove prostorija poslovnih objekata, za stvaranje apstraktnog, ali i inspirativnog kutka.

color crush

color crush lobby sp2 small,qn2moq2lpwmxmsvzppeyqw

Preporuka proizvođača je kombinacija osnovnog modela zidnih pločica, uz primenu pripadajućeg dekora (mada možete i sami odabrati dekor pločicu iz kompatibilne kolekcije) i podnih pločica suptilne cementne teksture ili bogate, verne teksture drveta. Kao finalni  dodir predlažemo diskretne lajsne, u mat ili sjajnoj varijanti, a u bojama bakra, grafita ili srebra.

green show bathroom sp

hika00

Ove lajsne su dimenzija 1×120cm i potpuno odgovaraju dimenzijama zidnih pločica od 40h120cm. Kako je proizvođač kompletirao ove po svemu jedinstvene kolekcije možete pogledati na našem sajtu: https://www.keramikajovanovic.rs/kategorija-proizvoda/prodajni-program/keramicke-i-granitne-plocice/meissen/zidne-40×120/ , a kroz galeriju fotografija ambijenata u okviru svakog pojedinačnog modela pločice možda pronađete svoju inspiraciju.

selina bathroom d small

break the line bg 4

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Slični članci