Meissen велики формати

coffe foam bathroom d small

Право освежење у текстурама и бојама у протеклој години нам је стигло из Meissen-а. Понуду керамичких плочица, за праве хедонисте и перфекционисте, обогатили смо основним моделима плочица и припадајућим декорима, већег формата, што представља асполутни тренд у дизајнирању и пројектовању ентеријера.

hika 40x120 b

Лепота дигиталног принта, уз благо рељефне текстуре, пружа бескрајно много могућности, где њиховом применом можете исказати докле досеже ваша машта и креативност. Оно што дефинише стил и карактер сваког купатила су пре свега плочице. Богата текстура која верно пресликава елементе из природе, као што су дрво и камен, појачава драматичност и ефектност самог амбијента.

break the line bg 2

Несвакидашњи колорит појединих плочица Meissen колекције подстиче смелост код додавања боја и у остале просторије као што су дневни боравци, трпезарије, ходници, спаваће собе,.. Изазов је да овакве моделе поставите и на зидове просторија пословних објеката, за стварање апстрактног, али и инспиративног кутка.

color crush

color crush lobby sp2 small,qn2moq2lpwmxmsvzppeyqw

Препорука произвођача је комбинација основног модела зидних плочица, уз примену припадајућег декора (мада можете и сами одабрати декор плочицу из компатибилне колекције) и подних плочица суптилне цементне текстуре или богате, верне текстуре дрвета. Као финални  додир предлажемо дискретне лајсне, у мат или сјајној варијанти, а у бојама бакра, графита или сребра.

green show bathroom sp

hika00

Ове лајсне су димензија 1×120цм и потпуно одговарају димензијама зидних плочица од 40х120цм. Како је произвођач комплетирао ове по свему јединствене колекције можете погледати на нашем сајту: https://www.keramikajovanovic.rs/kategorija-proizvoda/prodajni-program/keramicke-i-granitne-plocice/meissen/zidne-40×120/ , а кроз галерију фотографија амбијената у оквиру сваког појединачног модела плочице можда пронађете своју инспирацију.

selina bathroom d small

break the line bg 4

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

modern bathroom small
Блог

Како да адекватном расветом потпуно промените купатилски амбијент

Колико год да сте изабрали сјајне и скупе плочице, одлично их уклопили уз остале елементе, одабрали најмодернији модел купатилских батерија или санитарија – уколико немате

ДЕТАЉНИЈЕ —