Куповина уз купоне

Од првог дана отварања највећег салона керамике на овом простору, у срцу Шумадије, у Крагујевцу, трудимо се да будемо присутни на свим важнијим догађајима у како овом великом граду исто тако и у осталим градовима, у којима имамо отворене салоне.

Својим присуством, као прво, желимо да обрадујемо најмлађе посетиоце дарујући их прикладним и симболичним поклонима. Свима онима који још увек нису чули за наш салон, том приликом представимо нашу компанију и у опуштеном разговору појаснимо шта све чини наш асортиман. У сусрету са суграђанима трудимо се да саветима отклонимо неке дилеме или им помогнемо да реше неки свој проблем или недоумицу када је опремање купатила у питању.

kupon-prva-strana_1

Овакву прилику смо имали последњи пут на прослави управо Дана Крагујевца и славе града Ђурђевдана. Свим заинтересованим посетиоцима ове организоване прославе уручени су ваучери којима остварују 5% попуста приликом куповине у нашем салону.

Сви они који имају ваучер у могућности су да купе било шта из нашег асортимана што им је потребно за опремање купатила или одаберу керамичке плочице из богате понуде и да им рачун буде умањен за 5%. Ваучер се може искористити најкасније до 31. јула ове године.

Посебну повољност могу остварити најстарији суграђани – уживаоци пензија, приликом куповине у нашем салону. Наиме, уз приложени летак – ваучер, имају право на 10% попуста и то 10. и 25. датума у месецу. И ова акција је актуелна до краја јула месеца.

kupon-druga-strana_2

Морамо нагласити да се попусти не сабирају уколико посетиоци донесу више купона приликом куповине.

Ramona_pistacio_01

Посебно истичемо да у овој години, поред великог броја новитета у асортиману (купатилског намештаја и керамичких плочица), у прилици смо и да организујемо и већи број акцијских продаја, у односу на претходне године. Од 28. маја је покренуто неколико акција и оне трају до истека залиха – нису временски ограничене.

У оквиру ових акција у понуди су подне плочице произвођача Cersanit, разних боја, велики избор, али у мањим количинама по истој серији. Поред тога по акцијској цени су и подне плочице чувеног шпанског произвођача STN Ceramica серије SKI.

Све информације се могу добити како у самом салону тако и путем бројева телефона или електорнском поштом. Све контакте можете пронаћи на следећој страници.

Ознаке:, , , ,

Messenger icon
Pošaljite poruku putem Facebook-a