Kraljica Zlatibora – inspirisana porodicom i prirodom

Sve ono što vaš odmor i boravak može učiniti potpunim, mesto gde ćete se rasteretiti od svih problema, neuporediva oaza mira i užitka, da se osećate zaista kraljevski – jednostavno – „Kraljica Zlatibora“ Apart Hotel & SPA.

kraljica zlatibora keramika jovanovic blog

Kada se povežu uspešne kompanije sa istom vizijom, iskustvom, dugom tradicijom i pristupe opremanju luksuznih i najmodernijih apartmana na Zlatiboru, u skladu sa najsavremenijim trendovima i standardima, rezultat je više nego očigledan.

Iako je objekat u fazi gradnje, već se jasno vidi kako se ciljevi i želje „Brković grupe“ pretvaraju u realnost. Naša kompanija, kao njihov dugogodišnji poslovni partner i prijatelj i ovom prilikom im pruža svaku vrstu pomoći i saradnje, naročito jer je prodaja jedinica već u toku.

Brković grupa“ je u regionu Centralne Srbije već dobro poznata po posredovanju u prometu i kupoprodaji nekretnina, građevinskim radovima i izgradnji poslovnih, stambenih, maloprodajnih objekata i objekata javne namene, kao i proizvodnih i magacinskih hala. Logičan iskorak dalje je bila izgradnja jednog ovakvog objekta na Zlatiboru, nadamo se prvog u nizu.

Naša kompanija, „Keramika Jovanović“, se razvijala od veleprodaje, proizvodnje, izvoza, preko širenja mreže maloprodajnih salona i  uspešne saradnje sa kompanijama u oblasti gradnje i stanogradnje, do sopstvenih projekata u pogledu investicija i gradnje. Saradnja sa „Brković grupom“ krunisana je učestvovanjem u ovom izazovnom projektu – opremanju jedinstvenog apart – hotela sa 5 zvezdica na savršenoj lokaciji, na jednoj od najlepših srpskih planina.

kraljica zlatibora keramika jovanovic blog 1

Odabrane keramičke pločice iz našeg asortimana, bilo kao podne ili zidne obloge, svojom teksturom i tonalitetom stvaraće jedinstvenu celinu celokupnog enterijera. Svako ko bude boravio na ovom mestu osetiće toplinu i skladnu povezanost sa prirodom koja okružuje ovaj velelepni objekat, okupan svetlošću. Ostali kupatilski elementi potpuno će ispuniti očekivanja i potrebe ne samo kada je osnovna funkcionalnost u pitanju, nego i osećaj kvaliteta i pouzdanosti.

U ovom konceptu hotela, na površini od preko 17000m2 sa 153 kompletno opremljenih apartmana, koncipiranih po principu „smart home“ gradnje, moći ćete da pronađete sve ono što će vaš život učiniti kvalitetnijim. Izuzetan položaj samog objekta, gde će se iz svakog apartmana pružati veličanstven pogled na šumovite predele, predstavlja privilegiju i priliku da doživite „zlatiborsko Dedinje“.

Vrhunski komfor u apartmanima, koji će biti opremljeni najsavremenijim proizvodima iz domena tehnike, kupatilskih elemenata i nameštaja, uz primenu najstrožijih svetskih standarda, vlasnicima i gostima apartmana pružiće iskustvo koje će pamtiti zauvek. Neskromno izdvajamo superluksuzne apartmane, pojedinačne površine od po 150m2, koji će se nalaziti na ukupno šest etaža, u centralnom delu objekta, a posedovaće sopstvene liftove koji će svoje vlasnike i goste voditi direktno u ovo posebno utočište. Potkrovlje je takođe veoma zanimljivo jer ga čine apartmani – dupleksi, veoma atraktivni zbog rasporeda prostorija i visinskog položaja. Ostali apartmani koji su na raspolaganju potencijalnim kupcima su površine:  40m2, 52m2, 58m2, 60m2 i 64m2.

Uspomene koje će vas povezati sa ovim mestom ostaće urezane u sećanju zauvek. Svako zaslužuje da doživi kraljevski ugođaj na mestu gde će, uz sav komfor stanovanja imati i digitalni pristup svim uređajima u sklopu apartmana. Pored toga na raspolaganju gostima će biti i internacionalna kuhinja, veliki parking, zatvorena garaža, lobi bar, kongresna sala sa 350 mesta, sala za sastanke, teretana, SPA, finska sauna, frizerski i kozmetički salon, igraonica za decu, bazen za decu i veliki bazen sa termomineralnom vodom…

Kako se Apart Hotel & SPA „Kraljica Zlatibora“ već nalazi na mestu na kojem se okrepljuju i telo i duša, gde se ukrštaju ruže vetrova i pogodno utiču na zdravlje posetioca, poseban akcenat stavljamo na primenu tehnologija i uređaja koji čuvaju okolinu, a to uključuje i postavljanje 8 punjača za elektro automobile.

Moramo naglasiti da postoje i posebni uslovi koji se odnose na izdavanje apartmana preko recepcije hotela. U tom slučaju vlasnici apartmana imaju mogućnost da svoj apartmani izdaju drugim licima preko recepcije na dva načina: na fiksni iznos ili po modelu procenta. Na ovaj način vlasnici imaju fantastičnu mogućnost da svoje ulaganje u apartman vrate u periodu od 10 do 12 godina.

Za sve dodatne informacije o ovom zaista jedinstvenom izdanju, načinu kupovine i iznajmljivanja apartmana, možete se informisati direktno preko sajta www.queenofzlatibor.rs.

Ovako je to izgledalo decembra 2020. godine:

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Slični članci