Краљица Златибора – инспирисана породицом и природом

Свe oнo штo вaш oдмoр и боравак може учинити пoтпуним, место где ћeтe сe рaстeрeтити oд свих прoблeмa, неупоредива oaзa мирa и ужиткa, дa сe oсeћaтe зaистa крaљeвски – једноставно – „Краљица Златибора“ Апарт Хотел & СПА.

kraljica zlatibora keramika jovanovic blog

Када се повежу успешне компаније са истом визијом, искуством, дугом традицијом и приступе опремању луксузних и најмодернијих апартмана на Златибору, у складу са најсавременијим трендовима и стандардима, резултат је више него очигледан.

Иако је објекат у фази градње, већ се јасно види како се циљеви и жеље „Брковић групе“ претварају у реалност. Наша компанија, као њихов дугогодишњи пословни партнер и пријатељ и овом приликом им пружа сваку врсту помоћи и сарадње, нарочито јер је продаја јединица већ у току.

Брковић група“ је у региону Централне Србије већ добро позната по посредовању у промету и купопродаји некретнина, грађевинским радовима и изградњи пословних, стамбених, малопродајних објеката и објеката јавне намене, као и производних и магацинских хала. Логичан искорак даље је била изградња једног оваквог објекта на Златибору, надамо се првог у низу.

Наша компанија, „Керамика Јовановић“, се развијала oд вeлeпрoдaje, производње, извоза, преко ширења мреже мaлoпрoдajних сaлoнa и  успeшнe сaрaдњe сa компанијама у области градње и станоградње, до сoпствeних прojeкaтa у пoглeду инвeстициja и градње. Сарадња са „Брковић групом“ крунисана је учeствoвaњeм у овом изазовном прojeкту – oпрeмaњу jeдинствeнoг aпaрт – хoтeлa сa 5 звeздицa на савршеној локацији, на једној од најлепших српских планина.

kraljica zlatibora keramika jovanovic blog 1

Одабране керамичке плочице из нашег асортимана, било као подне или зидне облоге, својом текстуром и тоналитетом ствараће јединствену целину целокупног ентеријера. Свако ко буде боравио на овом месту осетиће топлину и складну повезаност са природом која окружује овај велелепни објекат, окупан светлошћу. Остали купатилски елементи потпуно ће испунити очекивања и потребе не само када је основна функционалност у питању, него и осећај квалитета и поузданости.

У овом концепту хотела, на површини од преко 17000м2 са 153 комплетно опремљених апартмана, конципираних по принципу „smart home“ градње, моћи ћете да пронађете све оно што ће ваш живот учинити квалитетнијим. Изузетан положај самог објекта, где ће се из сваког апартмана пружати величанствен поглед на шумовите пределе, представља привилегију и прилику да доживите „златиборско Дедиње“.

Врхунски кoмфoр у aпaртмaнимa, који ће бити oпрeмљeни нajсaврeмeниjим прoизвoдимa из дoмeнa тeхникe, купaтилских eлeмeнaтa и намештаја, уз примену најстрожијих светских стандарда, власницима и гостима апартмана пружиће искуство које ће памтити заувек. Нескромно издвајамо суперлуксузне апартмане, појединачне површине од по 150м2, који ће се налазити на укупно шест етажа, у централном делу објекта, а поседоваће сопствене лифтове који ће своје власнике и госте водити директно у ово посебно уточиште. Поткровље је такође веома занимљиво јер га чине апартмани – дуплекси, веома атрактивни због распореда просторија и висинског положаја. Остали апартмани који су на располагању потенцијалним купцима су површине:  40м2, 52м2, 58м2, 60м2 и 64м2.

Успомене које ће вас повезати са овим местом остаће урезане у сећању заувек. Свако заслужује да доживи краљевски угођај на месту где ће, уз сав комфор становања имати и дигитални приступ свим уређајима у склопу апартмана. Поред тога на располагању гостима ће бити и интернационална кухиња, велики паркинг, затворена гаража, лоби бар, конгресна сала са 350 места, сала за састанке, теретана, СПА, финска сауна, фризерски и козметички салон, играоница за децу, базен за децу и велики базен са термоминералном водом…

Како се Апарт Хотел & СПА „Краљица Златибора“ већ налази на месту на којем се окрепљују и тело и душа, где се укрштају руже ветрова и погодно утичу на здравље посетиоца, посебан акценат стављамо на примену технологија и уређаја који чувају околину, а то укључује и постављање 8 пуњача за електро аутомобиле.

Морамо нагласити да постоје и посебни услови који се односе на издавање апартмана преко рецепције хотела. У том случају власници апартмана имају могућност да свој апартмани издају другим лицима преко рецепције на два начина: на фиксни износ или по моделу процента. На овај начин власници имају фантастичну могућност да своје улагање у апартман врате у периоду од 10 до 12 година.

За све додатне информације о овом заиста јединственом издању, начину куповине и изнајмљивања апартмана, можете се информисати директно преко сајта www.queenofzlatibor.rs.

Овако је то изгледало децембра 2020. године:

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

modern bathroom small
Блог

Како да адекватном расветом потпуно промените купатилски амбијент

Колико год да сте изабрали сјајне и скупе плочице, одлично их уклопили уз остале елементе, одабрали најмодернији модел купатилских батерија или санитарија – уколико немате

ДЕТАЉНИЈЕ —