Керамика Јовановић – сигурна подршка развоју грађевинске делатности

Бренд, квалитет,традиција, узајмно поверење, испорука са лагера и најповољније цене су једине опције за вас, а то је оно што ми нудимо

Поносни на наш бренд Iberia и Luxor Line и на заједницу задовољних купаца коју смо изградили позивамо вас да и ви будете поносни купци производа из нашег асортимана. Нека и ваш простор украшава керамика која ће се препознати по квалитету, дизајну и оригиналности. Уколико су ваше жеље окренуте ка увозном програму – гарантујемо да и у том избору нећете погрешити јер наш тим бира само најбоље за вас: Marazzi, Kai, Beryoza, Plaza, Cersanit, Cifre, Paradyz, Nowa Gala – када су у питању керамичке плочице. Када је о санитаријама реч, за вас смо одабрали: GSG, Roca, Cersanit, Inker, Turkuaz, Villeroy&Boch, Pozzi-Ginori, а за батерије: Grohe, Kludi или Rosan.

Керамика Јовановић - сигурна подршка развоју грађевинске делатности 1
Керамика Јовановић - сигурна подршка развоју грађевинске делатности 2

Највећи салон керамике у Србији – наш салон у Крагујевцу

После низа година успешног пословања у трговини керамичким плочицама, одлучено је да се брендирају и сопствене серије плочица, купатилског намештаја, као и када и туш кабина, чиме се употпуњује значајна целина вашег простора. У нашем дизајну се одражава спој искуства, традиције и способност праћења саремених трендова у овој грани индустрије. Сваки детаљ је одабран по осећају да ће наши производи оплеменити и украсити нечији животни или радни простор који ће одисати топлином, елеганцијом, ведрином… Уколико неко од потенцијалних купаца не пронађе у понуди нашег бренда оно што би задовољило његове потребе сигурни смо да ће пронаћи у нашој богатој понуди врхунске увозне керамике или керамике других домаћих произвођача. Керамичке плочице наше производње одговарају свим захтевима наших купаца и могу се користити у облагању подова, зидова и сл. у просторијама кућа, станова, пословних објеката,  у производним погонима, установама, школама и друго. Серије су прилагођене спољним условима као и унутрашњим и у зависности од намене препоручићемо вам оне које су отпорне на велику влагу или за већу фреквенцију употребе, честу употребу средстава за одржавање, високе или ниске температуре. Примена је вишеструка о чему сведочи велики број купаца из целог региона.

stambena-zgrada-bozjak-zrenjanin-1
Керамика Јовановић - сигурна подршка развоју грађевинске делатности 12

Стамбена зграда у Зрењанину

Због чега би сте требали да одаберете баш нас? Одговор је једноставан – ми слушамо наше потенцијалне купце – њихове жеље, потребе, могућности и заједнички, врло брзо, лако и једноставно налазимо решење у нашим салонима или у договору са нашим стручним и искусним тимом запослених.

Керамика Јовановић - сигурна подршка развоју грађевинске делатности 5

Оно што нас додатно и дефинитивно издваја од других је и продаја и брза испорука са сопственог лагера у великој количини, затим услуга дигиталног дизајна простора који је потребно опремити, а на основу приложеног цртежа или постојећег пројекта. Ова услуга је за све наше купце потпуно бесплатна. Располажемо великим избором и ексклузивне увозне керамике и санитарија и за оне са истанчаним укусом и посебним жељама.

Керамика Јовановић - сигурна подршка развоју грађевинске делатности 6

За нас сваки потенцијални купац представља и потенцијалног партнера са којим градимо пословни однос са посебном пажњом. Циљ наше компаније је да се остваримо и као сигурна подршка у развоју грађевинске делатности кроз сарадњу са инвеститоримаархитектама, извођачима радова,... Сматрамо да за сваки проблем, потребу или недоумицу приликом куповине постоји квалитетно решење које ћемо ми понудити.

Керамика Јовановић - сигурна подршка развоју грађевинске делатности 9
Керамика Јовановић - сигурна подршка развоју грађевинске делатности 10

Пратите наш блог и на друштвеним мрежама путем којих ћемо вас обавештавати о новинама у пословању, новим серијама плочица, иновацијама у дизајну купатилског намештаја, поделићемо са вама корисне савете, акције и слично.

Керамика Јовановић - сигурна подршка развоју грађевинске делатности 13

Пословни простор Зајечар

Керамика Јовановић - сигурна подршка развоју грађевинске делатности 14

Забавиште Наша радост Крагујевац

За више информација, уколико се ради о испоруци већих количина, позовите на број телефона: +381 63 506 608

Ознаке:, , , ,

Pošaljite poruku putem Facebook-a