Kako vam možemo pomoći prilikom montaže kabina ili paravana

montaza tus kabina paravana video uputstva naslovna 1

Simbol urbanog stila, kada je opremanje kupatila u pitanju, je svakako tuš kabina ili paravan. Kako su ovi kupatilski elementi sve zastupljeniji u privatnim kućama, hotelima, odmaralištima i raznim ustanovama, tako se povećava i broj kupaca koji ih, u većini slučajeva, samostalno montiraju.

Čemu morate posvetiti posebnu pažnju prilikom kupovine i kako pripremiti kupatilo za montažu?

Pre svega, prilikom odabira tuš kabine ili paravana, sigurni smo da nećete odabrati one koji su izrađeni od plastike. Naše kabine čine kvalitetni ALU profili i staklene površine, kaljeno staklo čija debljina se kreće od 4mm do 8mm, u zavisnosti od modela. Ove značajne osobine u mnogome doprinose sigurnosti upotrebe kabine.

Kada je keramičar uradio adekvatnu pripremu dela kupatila, po pitanju hidroizolacije (o čemu sve već pisali u nekoliko prethodnih blogova) može se pristupiti montaži, nakon odabira i kupovine kabine adekvatnih dimenzija, orjentacije i slično. Pojedini modeli kabina ili paravana zahtevaju i prethodnu montažu kada ili tuš kada. Ukoliko je ovaj element pravilno nivelisan, sledeći korak je montaža profila i stakala.

Pronalaženje adekvatnog uputstva za montažu

Sa željom da svima vama kao našim kupcima, majstorima i drugim pojedincima olakšamo montažu tuš kabina i paravana iz naše ponude, kreirali smo 12 (za sada) video tutorijala sa uputstvom za njihovu montažu.

Sva video uputstva možete pronaći OVDE: https://www.youtube.com/playlist?list=PL5oILE0vDhx1WX71qf0oObZSvVgf4Qd4J

U našim video tutorijalima prikazali smo celokupan proces postavljanja svih modela paravana i tuš kabina brenda „Keramika Jovanović“. Na početku svakog videa naveli smo preporučeni alat neophodan za njihovu montažu, a malim savetima u toku videa želeli smo da akcentujemo važne detalje na koje je potrebno obratiti pažnju prilikom same postavke.

Kako danas svako poseduje mobilni uređaj preko kojeg se lako može pristupiti našem YouTube kanalu, potrebno je samo da odaberete onaj video koji odgovara vašem modelu tuš kabine ili paravana. Verujemo da ćemo vam ovim uputstvima za montažu olakšati postavljanje izabranog elementa jer brinemo o zadovoljstvu naših potrošača i, osim vrhunskog proizvoda, želimo da vam pružimo i kvalitetnu uslugu.

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Slični članci