Jedinstvena Harmonija u srcu grada

harmonija 1920x830 08 2021

Na prigodan način, naš prvi stambeno – poslovni objekat ovog tipa, svečano je otvoren 02. avgusta uz prisustvo novinara i zvanica, koji su takođe doprineli da ovaj naš biser i prvenac u pogledu stanogradnje otvori vrata svojim stanarima, koji su željno očekivali završetak radova.

Harmonija predstavlja ne samo koncept savremenog života po pitanju izgleda, gradnje i opremljenosti nego i istinsko uživanje u hedonizmu koji pruža upravljanje i digitalnu kontrolu povezanim uređajima u svakoj stambenoj jedinici i blizina okolnog, neophodnog sadržaja.

Kada pominjemo gradnju i opremljenost ne možemo da izostavimo na prvom mestu inovativna tehnička rešenja u segmentu izolacije, grejanja i hlađenja, kao i instaliranog čuvenog Schindler lifta, Rehau stolarije (polimerna rešenja sa visokim stepenom termo i zvučne izolacije, sa troslojnim staklima koji maksimalno apsorbuju spoljašnju buku), kupatilsku opremu i sanitarije, keramičke pločice i tarket podne obloge, .. Sve ovo nabrojano pored sopstvenih izuzetnih karakteristika za sobom povlači i velike uštede energije, a samim tim i izuzetno nisku cenu održavanja sa akcentom na grejanje i hlađenje koje svima itekako znači.

Ono što posebno odlikuje ovu „pametnu zgradu“ je lakoća upravljanja putem mobilne aplikacije, sa udaljene lokacije, sistemom grejanja i hlađenja, rasvetom, roletnama i slično. OBLO living omogućava digitalni pristup unutar stana istim ovim funkcijama, ali i telefonskoj liniji, sigurnosnim kamerama i ostalim podešavanjima.

Kako je HARMONIJA sada zasijala punim sjajem svi zainteresovani kupci mogu se i lično uveriti u sve ono što je izdvaja na tržištu nekretnina, a cena stambenih jedinica se kreće od 1250 Eura do 1350 Eura za m2.

Zgrada ima pet spratova, od kojih poslednji ima stanove veće kvadrature, luksuzno su opremljeni, sa natkrovljenim terasama i manjim, zelenim oazama, koje poseduju zaseban sistem zalivanja, samoodrživ u skladu sa vremenskim uslovima. U suterenu se nalazi 29 garaža koje su takođe predviđene za prodaju. Prizemlje je određeno za poslovne jedinice.

O ovoj lepotici u urbanom delu grada, koja se izdvaja i svojom modernom spoljašnošću u skladu sa najsavremenijim zahtevima u pogledu gradnje, možemo govoriti i pisati sa ponosom još mnogo, ali je najbolje da svi zainteresovani kupci pogledaju zgradu uživo i raspoložive stanove, a pre toga možda posete i stranicu harmonijazr.rs .

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Slični članci

cement gold
Blog

Impresivan dizajn velikih formata

Inspirisani potrebom za boravkom u opuštajućem okruženju biramo za svoje kupce teksture koje daju trodimenzionalni prikaz ili najnovijom tehnologijom zastakljivanja  pružaju osećaj prirodnih materijala. Tragajući

DETALJNIJE —
Prijavite se na našu mejl listu

Prijavom na mejling listu, dobijaćete informacije o trenutnim popustima i novim proizvodima.