Изаберите најбоље – италијанска GSG санитарија

Изаберите најбоље – италијанска GSG санитарија

Избор санитарије у последњих неколико година је врло широк, како на светском, тако и на нашем тржишту, па је самим тим и одабир исте постао веома битна ствар у креирању купатила и тоалета. Најчешће под појмом санитарије подразумевамо лавабо, односно умиваоник, WC шољу и биде, (ретко и писоар, каду или кабину). Заједничко им је да се праве од материјала отпорних на влагу и хабање, који се релативно лако одржавају и задовољавају естетске захтеве.

При одабиру одговарајуће санитарије веома је важно водити рачуна о њеној будућој функционалности и могућности уградње наспрам целог објекта. Наш савет је да се посаветујете са нашим стручним лицем – архитектом о томе да ли је и како могуће одређену санитарију имплементирати у изабрани простор. При градњи нових објеката те могућности су углавном потпуно отворене, али у случају адаптацијa старих простора може доћи до препрека. Уз добре извођаче радова и у старијим објектима се углавном могу превазићи готово сви проблеми. Естетски, санитарија треба да буде део целине са керамиком и купатилским намештајем.

У нашој понуди можете пронаћи умиваонике, WC шоље и бидее различитих облика, боја и дизајнерских праваца. Ми Вам препоручујемо санитарију италијанског произвођача GSG Ceramic Design. GSG Ceramic Design је компанија специјализована за производњу керамичке санитарије, са дугим искуством у пословању на страном тржишту. Од класичног до модерног дизајна санитарије, која је савршен спој иновације и традиционалног приступа, у понуди су следеће GSG серије: Boing, Lilac, Oz и Touch међу којима ћете сигурно пронаћи право решење које ће употпунити естетски доживљај Вашег купатила.