Изаберите најбоље – италијанска GSG санитарија

Избор санитарије у последњих неколико година је врло широк, како на светском, тако и на нашем тржишту, па је самим тим и одабир исте постао веома битна ствар у креирању купатила и тоалета. Најчешће под појмом санитарије подразумевамо лавабо, односно умиваоник, WC шољу и биде, (ретко и писоар, каду или кабину). Заједничко им је да се праве од материјала отпорних на влагу и хабање, који се релативно лако одржавају и задовољавају естетске захтеве.

keramika-jovanovic-gsg-lilac-boing-naslovna

При одабиру одговарајуће санитарије веома је важно водити рачуна о њеној будућој функционалности и могућности уградње наспрам целог објекта. Наш савет је да се посаветујете са нашим стручним лицем – архитектом о томе да ли је и како могуће одређену санитарију имплементирати у изабрани простор. При градњи нових објеката те могућности су углавном потпуно отворене, али у случају адаптацијa старих простора може доћи до препрека. Уз добре извођаче радова и у старијим објектима се углавном могу превазићи готово сви проблеми. Естетски, санитарија треба да буде део целине са керамиком и купатилским намештајем.

keramika-jovanovic-gsg-touch-oz-naslovna

У нашој понуди можете пронаћи умиваонике, WC шоље и бидее различитих облика, боја и дизајнерских праваца. Ми Вам препоручујемо санитарију италијанског произвођача GSG Ceramic Design. GSG Ceramic Design је компанија специјализована за производњу керамичке санитарије, са дугим искуством у пословању на страном тржишту. Од класичног до модерног дизајна санитарије, која је савршен спој иновације и традиционалног приступа, у понуди су следеће GSG серије: Boing, Lilac, Oz и Touch међу којима ћете сигурно пронаћи право решење које ће употпунити естетски доживљај Вашег купатила.

keramika-jovanovic-gsg-boing-01 sceno
keramika-jovanovic-gsg-boing-07 sceno
keramika-jovanovic-gsg-boing-DSC 3386
keramika-jovanovic-gsg-lilac-300
keramika-jovanovic-gsg-lilac-DSC 3381
keramika-jovanovic-gsg-lilac-MM0 5388
keramika-jovanovic-gsg-oz-1855 copia
keramika-jovanovic-gsg-oz-DSC 3242-www
keramika-jovanovic-gsg-oz-MM0 5344
keramika-jovanovic-gsg-oz-Oz set page 109
keramika-jovanovic-gsg-touch-1051
keramika-jovanovic-gsg-touch-1130
keramika-jovanovic-gsg-touch-1210
keramika-jovanovic-gsg-touch-DSC 1990
keramika-jovanovic-gsg-touch-IMG 8907
keramika-jovanovic-gsg-touch-MM0 5513

Ознаке:, , , ,

Messenger icon
Pošaljite poruku putem Facebook-a