IRIS i IDEA – novi članovi kolekcije kupatilskog nameštaja

Oslušnuli smo vas, vaše želje i mišljenja o izgledu i funkcionalnosti kupatilskog nameštaja kojim biste ulepšali svoj kupatilski ambijent. Iz toga su proistekle dve nove kolekcije ormarića i to u nekoliko, sada već standardnih dimenzija.

IRIS je konzolni model toaletnog ormarića sa mnogo više praktičnog prostora za odlaganje, skladno kompletiran gornjim delom sa ogledalom i LED rasvetom. Dostupan je u tri dimenzije: 60, 75 i 90cm. Blistavo bela boja i sjajne površine IRIS ormarića upotpunjene su diskretnim dekorom teksture drveta koji je na suptilan način dodao notu modernizma klasičnoj belini IRIS-a.

ambijent iris 90 , hika 0

Materijal od kog je proizveden je kombinacija oplemenjene iverice i farbanog medijapana. Kod donjeg dela sa umivaonikom prostor za odlaganje je odvojen sa dvoje ili troje vrata, zavisno od širine elementa, gde smo koristili šarke sa usporivačima. Gornji deo sadrži ogledalo sa LED rasvetom i ormarić, kao i šarke sa usporivačima.

IDEA je nova kolekcija konzolnih kupatilskih ormarića sa belom ili antracit maskom dostupnih u dve dimenzije: 60 i 90cm. Redizajnirali smo postojeći model sa idejom da ga dodatno istaknemo antracit pločom u boji maske i kreirali IDEA ANTRACIT modele. Bilo da su sa belom ili antracit maskom, ono što IDEA kolekciju čini posebnom je mogućnost kompletiranja nekim od modela nadgradnih umivaonika po želji kupca, a sve zahvaljujući izuzetno kvalitetnoj, neporoznoj i posebno čvrstoj ploči koja im čini potporu.

idea 90 4

Ovi modeli su kreirani kao kombinacija oplemenjene iverice i medijapana, farbanog poliuretanskom bojom. Donji deo kupatilskog nameštaja IDEA poseduje dve fioke sa skrivenim usporivačima (slow motion) i može se kombinovati sa ogledalima odgovarajuće širine (Stella 60/90, Easy 60).

thunder black idea 60 bela

Slični članci