IMOLA CERAMICA – италијанска керамика креирана са страшћу

Са жељом да наш асортиман керамике подигнемо на виши ниво и прилагодимо га урбаном животном стилу садашњице, понуду керамичких плочица проширили смо новитетима познатог италијанског бренда Imola Ceramica. “Kреирано од стране Imola-е значи креирано са страшћу“ – главни је мото овог бренда који карактерише више од 145 година лепоте, креативности и врхунског квалитета керамичких плочица. Фраза „Направљено у Италији“ као динамичном индустријском центру и великом глобалном играчу – постала је мерило за квалитетну керамику која никад не излази из моде.

Осим италијанског дизајна и одличних карактеристика грес порцелана, нове колекције Imola керамике намење су особама модерног доба са “брзим” животним стилом и креиране тако да задовоље све савремене захтеве тржишта.

am creacon 1

Визуелни идентитет колекције Creative Concrete – Creacon произилази из реинтерпретације различитих метода обраде бетона и стручног коришћења савремених ефеката. Мат глазура и рељефни елементи на јединствен начин наглашавају карактер Creacon модела доступног у 5 нијанси: White, Dark Grey, Grey, Negro, Beige и две димензије: 30×60 и 60×60.

am creacon 3

Све плочице ове серије су ректификоване и поседују одличне техничке карактеристике (отпорне су на високе температуре, огреботине и не деформишу се током времена) због чега са њима можете украсити све просторије вашег ентеријера, па чак и пословног простора.

am creacon 8

am creacon 4

Walk је колекција практичних, минималистичких плочица које се прилагођавају различитим контекстима и стиловима опремања. Модели ове серије инспирисани су препознатљивом текстуром камена која пружа карактер и дубину вашем амбијенту. Walk плочице су доступне у две боје: Greige и Grey, и такође поседују одличне техничке карактеристике (отпорне су на високе температуре, огреботине и не деформишу се током времена) што их чини сигурним избором за облагање свих просторија вашег дома или пословног простора.

am walk 2

am walker 1

am walk 1 1

Kада је живот досадан – уживајте у плочицама. Било да сте од оних који вежбају у дневној соби, експериментишу рецептима у кухињи или не могу да се одрекну свакодневне рутине третмана за улепшавање у удобном купатилу – у свом дому можете оживети своје страсти уз Imola плочице за све прилике и све просторије.

Слични чланци