Godina pred nama

Ovo je bila zaista teška godina za sve, ispunjena borbom na raznim poljima, izazovima, strahovima, iskušenjima…. Mnogi bi mogli sebe nazvati i pobednicima ako su se izborili makar sa jednim od ovih problema… ali tu ne bi trebao da je kraj našim trijumfima. Moramo se potruditi da iz svega izvučemo pouke i čvrste odluke da idemo dalje, snažniji i otporniji. Neće biti lako, ali vredi pokušati i potruditi se jer nagrade neće izostati, na bilo koji način, samo ih treba prepoznati.

Keramika Jovanovic Blog Godina Pred Nama Smartphone Brojke

U pretprazničnom raspoloženju i okruženju, kada nam sa raznih strana pogled privuku ukrasi, pokloni, podsećanje na Novu godinu koja je pred nama, božićne praznike, teško je izolovati se od svega toga, ali i ne bi trebalo. Ukoliko nam je teško da se radujemo moramo pronaći nekoga ko istinski to može i radovati se bar zbog te osobe, a to su najčešće deca.

Počinjemo sa ukrašavanjem svog doma, planiramo prazničnu trpezu i nezaobilazne poslastice i već sada naslućujemo mirise koji će se prožimati kroz sve prostorije. Tužno bi bilo da se zaista ne posvetimo ovome. Ne bi trebalo zapustiti ni jedan deo kuće, stana ili poslovne prostorije i makar i na diskretan način obeležiti radost koja nas očekuje ukoliko se nadamo boljem, priželjkujemo lepše dane.

Keramika Jovanovic Blog Godina Pred Nama Ukrasi I Deca

Neki od nas će napraviti liste prioriteta ciljeva koje će postaviti sebi za 2021. godinu, neko će se zadržati samo na tome da sačuva svoje zdravlje i svojih bližnjih… Bitno je ne vraćati se na sve ono tužno i teško što nas je okupiralo u još uvek tekućoj godini…

Da bismo nastavili dalje uzdignute glave možda će biti potrebno i preseći neke veze sa prošlošću, ukloniti sve ono što nas čini tužnim. Mnogi savetuju da se u takvim slučajevima pokrene recimo renoviranje doma, možda i manjih razmera, kojim bi uneli vedrinu i novi sklad. Ukoliko vam se proces renoviranja kupatila čini kao ogroman posao – ne mora da bude ako se dobro isplanira. U ovakvom procesu najbolje je osloniti se na stručnu pomoć i savet, pa još ako je i besplatan – na korak ste do savršenog rešenja, a ceo postupak će vam i zaokupiti pažnju, fizički umoriti, a krajnji rezultat je nešto u čemu ćete uživati dugi niz godina.

Keramika Jovanovic Blog Godina Pred Nama Smartphone Projekti

Pre nego se recimo odlučite na taj korak priredite svom starom kupatilu počastan oproštaj. Ukrasite ga jarkim crvenim i zelenim bojama ili najnežnijom belom i zlatnom, primerenim ukrasima, pustite mašti na volju i napravite neke zanimljive ukrase iz sopstvene radinosti. Ovakvim detaljima kada započnete svaki dan – nemoguće je ne osmehnuti se, a smeh je najbolji lek za sve brige. Dozvolite da radost koju donose praznici uđe i u vaš dom i u vaše srce.

Kada je naša kompanija u pitanju, podstrek da stremimo ka tome da budemo još bolji u svom poslu, su ostvareni ciljevi. Uslovi su u ovoj godini bili otežani, ali svako od nas se potrudio da uradi svoj posao na najbolji mogući način. U narednom periodu ćemo pokušati da preko društvenih mreža prikažemo naše uspehe, na prikladan način, nadajući se da ćemo na taj način dati svima primer da se združenim snagama zaista može mnogo postići uz čvrste odluke i ciljeve.

Keramika Jovanovic Blog Godina Pred Nama Team

Uz dobro zdravlje očekujemo vas u našim salonima, uz proširen asortiman, još bolju uslugu i kvalitet, a svakako ćemo ići ka tome da vas i u narednom periodu obradujemo sa redovnim akcijama i popustima.

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Slični članci

Prijavite se na našu mejl listu

Prijavom na mejling listu, dobijaćete informacije o trenutnim popustima i novim proizvodima.