Noviteti, ekskluzivni modeli keramičkih pločica i opreme za kupatila

Noviteti, ekskluzivni modeli keramičkih pločica i opreme za kupatila

Kao deo našeg asortimana od samog početka poslovanja su u ponudi odabrani artikli renomiranih svetskih proizvođača kako keramičkih pločica tako i sanitarija i ostalih elemenata neohodnih za opremanje kupatila.

U prilici smo da svojim potencijalnim kupcima prezentujemo mnogo više od dosadašnje standardne ponude. U pitanju su i dalje naši inostrani partneri i lideri u svom domenu proizvodnje, ali sa svojim ekskluzivnim modelima za sve one sa jasno izraženim stilom, hedonisti koji vole luksuz i preferiraju nešto nesvakidašnje i sasvim drugačije od komercijalne robe.

U našem novootvorenom salonu u Beogradu, a uskoro i u još par izdvojenih (Šabac, Subotica, Zemun, Kragujevac i Veternik) mogu se pogledati uzorci kao i predloženi ambijenti u kojima smo se maksimalno trudili da istaknemo najfinije linije, boje i kvalitet ovakvih elemenata, uključujući i keramičke pločice. Pažljivo smo odabrali, iz zaista bogatog asortimana proizvođača: CifreMarazziTAU CeramicaGSGRoca,  Cersanit  i HÜPPE, one modele i serije keramičkih pločica, sanitarija i tuš kabina koje inspirišu svojim nestandarnim izgledom, dezenom i oblikom.

U svetu već duže vreme preovladava trend postavljanja pločica izuzetno velikog formata. Da li smo mi spremni na tako velike korake? Sigurno je da ćemo biti, ali postupno dolazimo i do toga. Za sada se držimo standardnih dimenzija jer za velike poduhvate su nam potrebni i veoma iskusni majstori koji će radove izvesti do kraja, bez neočekivanih troškova.

Iz tog razloga smo odabrali i pločice koje nas polako dovode do svetkih hitova, tako da su najveći formati novih, ekskluzivnih pločica u dimenzijama, što se tiče proizvođača Cifre iz Španije 60×120cm, Cersanit iz Poljske 44×89cm, Marazzi iz Italije 90×90cm, 60×120cm, 33×100cm, a kao apsolutni hit u ponudi su šestougaone pločice manjih formata 21×18cm. Tau Ceramica je zastupljena pločicama formata 75×75cm.

Posetioci naših salona pored luksuznih modela pločica mogu se uveriti koliko se daleko otišlo i u dizajniranju sanitarija. Italijanski lider u ovoj oblasti, GSG, kod nas je uveiko prisutan svojim modernim, inovativnim dizajnom i neobičnim oblicima. Danas, prateći potrebe i želje naših kupaca kompletirali smo ponudu novijim modelima i to u standardno beloj i crnoj boji, visokog sjaja.

Posebno su interesantni modeli monobloka ili konzolnih WC šolja sa svojom revolucionarnom tehnikom potpunog ispiranja, Rimless, Smart Clean ili Clean-On kako se još u praksi nazivaju. U ovom slučaju se radi o posebno oblikovanoj unutrašnjoj površini koja se potpuno očisti svakim ispiranjem bez mogućnosti zadržavanja nečistoće i kamenca.

Svojim kupcima omogućili smo stručnu i veoma korisnu pomoć od strane naših arhitekata. Sve elemente ili pločice za koje niste sigurni kako bi se složili u jednom prostoru kao i za njihov najefikasniji i najoptimalniji raspored postoji rešenje koje nudi 3D projekat čija je izrada sa naše strane potpuno besplatna.