Новитети, ексклузивни модели керамичких плочица и опреме за купатила

Као део нашег асортимана од самог почетка пословања су у понуди одабрани артикли реномираних светских произвођача како керамичких плочица тако и санитарија и осталих елемената неоходних за опремање купатила.

У прилици смо да својим потенцијалним купцима презентујемо много више од досадашње стандардне понуде. У питању су и даље наши инострани партнери и лидери у свом домену производње, али са својим ексклузивним моделима за све оне са јасно израженим стилом, хедонисти који воле луксуз и преферирају нешто несвакидашње и сасвим другачије од комерцијалне робе.

У нашем новоотвореном салону у Београду, а ускоро и у још пар издвојених (Шабац, Суботица, Земун, Крагујевац и Ветерник) могу се погледати узорци као и предложени амбијенти у којима смо се максимално трудили да истакнемо најфиније линије, боје и квалитет оваквих елемената, укључујући и керамичке плочице. Пажљиво смо одабрали, из заиста богатог асортимана произвођача: CifreMarazziTAU CeramicaGSGRoca,  Cersanit  и HÜPPE, оне моделе и серије керамичких плочица, санитарија и туш кабина које инспиришу својим нестандарним изгледом, дезеном и обликом.

У свету већ дуже време преовладава тренд постављања плочица изузетно великог формата. Да ли смо ми спремни на тако велике кораке? Сигурно је да ћемо бити, али поступно долазимо и до тога. За сада се држимо стандардних димензија јер за велике подухвате су нам потребни и веома искусни мајстори који ће радове извести до краја, без неочекиваних трошкова.

Из тог разлога смо одабрали и плочице које нас полако доводе до светких хитова, тако да су највећи формати нових, ексклузивних плочица у димензијама, што се тиче произвођача Cifre из Шпаније 60×120цм, Cersanit из Пољске 44×89цм, Marazzi из Италије 90×90цм, 60×120цм, 33×100цм, а као апсолутни хит у понуди су шестоугаоне плочице мањих формата 21×18цм. Tau Ceramica је заступљена плочицама формата 75×75цм.

Посетиоци наших салона поред луксузних модела плочица могу се уверити колико се далеко отишло и у дизајнирању санитарија. Италијански лидер у овој области, GSG, код нас је увеико присутан својим модерним, иновативним дизајном и необичним облицима. Данас, пратећи потребе и жеље наших купаца комплетирали смо понуду новијим моделима и то у стандардно белој и црној боји, високог сјаја.

Посебно су интересантни модели моноблока или конзолних WC шоља са својом револуционарном техником потпуног испирања, Rimless, Smart Clean или Clean-On како се још у пракси називају. У овом случају се ради о посебно обликованој унутрашњој површини која се потпуно очисти сваким испирањем без могућности задржавања нечистоће и каменца.

Својим купцима омогућили смо стручну и веома корисну помоћ од стране наших архитеката. Све елементе или плочице за које нисте сигурни како би се сложили у једном простору као и за њихов најефикаснији и најоптималнији распоред постоји решење које нуди 3D пројекат чија је израда са наше стране потпуно бесплатна.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.