Новитети, ексклузивни модели керамичких плочица и опреме за купатила

Новитети, ексклузивни модели керамичких плочица и опреме за купатила

Као део нашег асортимана од самог почетка пословања су у понуди одабрани артикли реномираних светских произвођача како керамичких плочица тако и санитарија и осталих елемената неоходних за опремање купатила.

У прилици смо да својим потенцијалним купцима презентујемо много више од досадашње стандардне понуде. У питању су и даље наши инострани партнери и лидери у свом домену производње, али са својим ексклузивним моделима за све оне са јасно израженим стилом, хедонисти који воле луксуз и преферирају нешто несвакидашње и сасвим другачије од комерцијалне робе.

У нашем новоотвореном салону у Београду, а ускоро и у још пар издвојених (Шабац, Суботица, Земун, Крагујевац и Ветерник) могу се погледати узорци као и предложени амбијенти у којима смо се максимално трудили да истакнемо најфиније линије, боје и квалитет оваквих елемената, укључујући и керамичке плочице. Пажљиво смо одабрали, из заиста богатог асортимана произвођача: CifreMarazziTAU CeramicaGSGRoca,  Cersanit  и HÜPPE, оне моделе и серије керамичких плочица, санитарија и туш кабина које инспиришу својим нестандарним изгледом, дезеном и обликом.

У свету већ дуже време преовладава тренд постављања плочица изузетно великог формата. Да ли смо ми спремни на тако велике кораке? Сигурно је да ћемо бити, али поступно долазимо и до тога. За сада се држимо стандардних димензија јер за велике подухвате су нам потребни и веома искусни мајстори који ће радове извести до краја, без неочекиваних трошкова.

Из тог разлога смо одабрали и плочице које нас полако доводе до светких хитова, тако да су највећи формати нових, ексклузивних плочица у димензијама, што се тиче произвођача Cifre из Шпаније 60×120цм, Cersanit из Пољске 44×89цм, Marazzi из Италије 90×90цм, 60×120цм, 33×100цм, а као апсолутни хит у понуди су шестоугаоне плочице мањих формата 21×18цм. Tau Ceramica је заступљена плочицама формата 75×75цм.

Посетиоци наших салона поред луксузних модела плочица могу се уверити колико се далеко отишло и у дизајнирању санитарија. Италијански лидер у овој области, GSG, код нас је увеико присутан својим модерним, иновативним дизајном и необичним облицима. Данас, пратећи потребе и жеље наших купаца комплетирали смо понуду новијим моделима и то у стандардно белој и црној боји, високог сјаја.

Посебно су интересантни модели моноблока или конзолних WC шоља са својом револуционарном техником потпуног испирања, Rimless, Smart Clean или Clean-On како се још у пракси називају. У овом случају се ради о посебно обликованој унутрашњој површини која се потпуно очисти сваким испирањем без могућности задржавања нечистоће и каменца.

Својим купцима омогућили смо стручну и веома корисну помоћ од стране наших архитеката. Све елементе или плочице за које нисте сигурни како би се сложили у једном простору као и за њихов најефикаснији и најоптималнији распоред постоји решење које нуди 3D пројекат чија је израда са наше стране потпуно бесплатна.