Децембар – месец купатилског намештаја

У једном од наших ранијих текстова смо навели колико је значајна улога купатилског намештаја у вашем купатилу – чини га уреднијим и функционалнијим, али исто тако оставља утисак да водите рачуна о естетици и свакако о хигијени укућана и дома.

Неки од модела купатилског намештаја вам дају могућност комбиновања са раличитим моделима умиваоника – уколико су они надградни. Исто тако можете одабрати и сами горњи део (огледало/ормарић) и уклопити са доњим делом (са или без умиваоника ) неког другог модела, али одговарајуће боје и који се по ручицама веома лепо слажу један са другим.

KJ-AKCIJA---NAMESTAJ-POPUST-ver2---851x315px

Фиоке или полице су вам неопходне за одлагање мноштва ситница, а самим тим ћете врло лако одржавати ред и чистоћу купатила.

Одређене делове купатилског намештаја називамо ВЕРТИКАЛЕ и оне могу бити разних димензија, дезена и другачије по питању начина монтаже (конзолне или стојеће). Ужи модели вертикала су веома практични за рецимо углове купатила, поред веш машина и слично, а дају довољно складишног простора. Поједини модели садрже и корпе за одлагање веша за прање.

Чињеница је да скоро сва савремена решења за опремање купатила садрже као неизоставне елементе и купатилски намештај и из тог разлога смо асортиман истог учинили приступачнијим.

Како је децембар месец даривања, када се праве планови за наступајућу годину, када смо највише окружени радошћу наших најмлађих тако је и нас обузео дух предстојећих празника и одлучили смо да започнемо овај месец акцијсцким ценама на купатилски намештај. 

У свим нашим салонима су изложени модели класичног, модерног или рустичног дизајна. На располагању су ограничене количине одређених модела, по акцијским ценама нижим чак до 50%, без могућности поручивања измењеног дизајна. Значи, доступни су елементи у виђеном стању – одређене боје и серије. Напомињемо да сваки салон има другачије моделе на располагању као и количине.

Ознаке:, , , ,

Messenger icon
Pošaljite poruku putem Facebook-a