Dame biraju

Pripadnici nešto starije generacije se ne bi složili da su na „igrankama“ (tako su se nekada zvale „žurke“) dame birale svoje partnere za ples, ali bi sigurno davale diskretne i primerene „signale“ onima koje žele da ih izaberu…

Ali naš dragi maestro Đole Balašević se izrazio u svojoj pesmi „Pile moje“ da upravo „dame biraju“ (ili za pripadnice još starijih generacija: „drugarice biraju“).

Šta se od tada promenilo? Da li je zaista došlo vreme kada pripadnice lepšeg i nežnijeg pola biraju svoje partnere za ples, za druženje, za životne saputnike? Koliko je donošenje konačnih odluka, u životu uopšte, na ženama?

keramika jovanovic blog dame biraju 1

Ono što je sigurno i evidentno, žene u velikom procentu učestvuju u donošenju odluka prilikom kupovine u našim salonima, aktivno učestvuju u stvaranju toplog, skladnog, porodičnog gnezda.

Ova uloga doprinosi u mnogome da se žena oseća ostvareno, pored uloge supruge, majke, sestre… kao osoba odgovorna za mnogo životnih i poslovnih odluka. Evidentno je i da su žene pokretači promena – recimo promena rasporeda nameštaja u domaćinstvu, odabiranje boja za zidove i raznih dekora, ali i velikog broja elemenata koji nam olakšavaju svakodnevni život.

Iskreno se nadamo da se svaki (ili bar neki) njen trud ili uspeh nagradi, makar sitnicom. Čak je zagrljaj ili poljubac često dovoljan, uz iskrene reči zahvalnosti, mada iskreno – ni jedan poklon žena neće odbiti.

Upravo iz tog razloga i mi razmišljamo kako da se na neki način odužimo damama, koje su, iskreno, naši najverniji pratioci na društvenim mrežama, najviše su zastupljene u komunikaciji sa nama, a sve to u skladu sa predstojećim praznikom – Dan žena.

keramika jovanovic blog dame biraju 2

Dok naš tim rukovodioca vredno radi na donošenju odluka i dok sa nestrpljenjem čekamo šta je to što će obradovati naše dame – kupce ove godine, preporučujemo da pogledate deo noviteta koji su uvršteni u asortiman početkom ove godine: https://www.keramikajovanovic.rs/noviteti/ .

I na kraju ne zaboravite – bilo da dame biraju ili ne – uživajte u životnom plesu, svaki dan je dragocen i nagrada za ono što smo učinili juče. Osnažite se i zaplešite u ritmu koji vama najviše odgovara…

keramika jovanovic blog dame biraju 3

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Slični članci

Keramika Jovanovic Blog Godina Pred Nama Naslovna
Blog

Godina pred nama

Ovo je bila zaista teška godina za sve, ispunjena borbom na raznim poljima, izazovima, strahovima, iskušenjima…. Mnogi bi mogli sebe nazvati i pobednicima ako su

DETALJNIJE —
Prijavite se na našu mejl listu

Prijavom na mejling listu, dobijaćete informacije o trenutnim popustima i novim proizvodima.