Da li ste čuli za Cersanit?

Da li ste čuli za Cersanit?

Kako se ne biste zapitali zbog čega sva kupatila liče jedno na drugo ili otišli predaleko u potrazi za nekim jedinstvenim elementom za ovaj deo svog doma, potrudili smo se da vam približimo kvalitetnu ponudu, renomiranih proizvođača sanitarija i keramike.

Po mnogo čemu se izdvaja upravo Cersanit. Od nedavno u našim salonima možete pronaći nove, moderno dizajnirane sanitarije, koje predstavljaju spoj vrhunske tehnologije i rezultata dizajna unutrašnje arhitekture. Ovako osmišljenim elementima se vešto izbegava nesklad između boja i stila.

Novi modeli umivaonika su jedan od očitih primera za to jer se savršeno stapaju u sve moderne enterijere kupatila, ali i one koji odišu nostalgijom i rustikom. Neće vam zasmetati ni savršena, blistava belina u potpuno belom kupatilu.

Ponuda je proširena novim modelom tzv. nadgradnih umivaonika, neobičnih oblika i dimenzija, a uz njih je u ponudi i nekoliko modela kupatilskih ormarića, sopstvene proizvodnje. Zajedno čine neodoljivu celinu, praktičnu za korišćenje i održavanje. Uz pojedine modele umivaonika, standardnih dimenzija preporučujemo montažu stuba ili polustuba, jer je estetski lepše ukoliko prostor ne zauzima neka polica ili ormarić.

Kada ćete odabrati monoblok, a kada klasičnu ili sve moderniju konzolnu wc šolju? Monoblokovi su praktični jer kao jedinstven element zauzimaju mnogo manje mesta u kupatilu, a ne zahtevaju posebne građevinske zahvate i vodovodne instalacije. Estetski su veoma privlačni jer predstavljaju određeni monument u vašem kupatilu.

Ukoliko ne želite da voda iz vodokotlića odzvanja hodnicima, ali i da vaše kupatilo bude van klišea po pitanju opremljenosti, sigurno ćete se opredeliti za konzolni model sa ugradnim sistemom vodokotlića. Tada vam se ukazuje dodatna mogućnost kombinovanja sa bideom iste serije, u konzolnoj varijanti, a prostor ispod njih ćete lakše održavati ili iskoristiti za odlaganje recimo papuča ili kućne vage…

U jednom ili drugom slučaju, naročito ukoliko su vaša deca u fazi odrastanja kada njihova znatiželja nema kraja, savetujemo instalaciju daski sa sporospuštajućim mehanizmom, jer na taj način sprečavate njihovo povređivanje.

Veoma bitna i ne tako zanemarljiva karakteristika novih modela je usavršena tehnologija čišćenja – Clean On – potpuno ispiranje, do najvećeg nivoa čistoće, što je za sve nas izuzetno bitno i sigurno na prvom mestu prilikom kada govorimo o održavanju kupatila.

Ukoliko odaberete bilo koji od ponuđenih modela u salonima „Keramike Jovanović“ sebi ćete obezbediti i sigurnog partnera koji prati sazrevanje porodice, a prijatno iskustvo u korišćenju ovih kupatilskih elemenata će se prenositi sa kolena na koleno.