Акција на параване и туш кабине модерног дизајна

Наши туш паравани су практични јер у том случају и немате потребу за постављањем туш каде. Уколико имате више купатила, једно од њих би било идеално за поставку паравана или туш кабине. Уколико је купатило већих димензија можете га испројектовати тако да поред каде која вам служи за дуже тренутке уживања, поставите и параван или туш кабину, јер често и неколико минута под тушем вам обнавља енергију и ослобађа вас стреса.

diamond, sena white, sierra brown 1

Поједини модели паравана су изузетно добро прихваћени и код инвеститора јер одговарају сваком модерном амбијенту, слажу се уз било коју серију плочица, а лако се монтирају. Овим путем и најављујемо да ће ускоро свима бити доступна и видео упутства за монтажу наших модела.

paravan una 120 2

Стаклене површине могу бити прозирне или дим-црне и довољно их је након туширања пребрисати меком памучном крпом и евентуално средством за одржавање стаклених површина. Дебљина стакла може бити од 4 до 8 мм, дршке и профили су хромирани. На вама је само да одаберете прави кутак за њих у вашем купатилу. Неке моделе паравана можете поставити између два наспрамна зида, који су међусобном растојању максимално 170цм.

metro, natural wood, kendal bianco 1

Овог пута АКЦИЈА ће у нашим салонима трајати чак 4 (четири) дана, где ћемо приликом плаћања обрачунати попуст од 20%, без обзира на начин плаћања.

Зато није лоше и поновити – одложено плаћање до 12 месечних рата, без камате, могуће је и куповином акцијских производа – чековима грађана, преко административне забране и преко ПИО фонда.

Понуду туш кабина и паравана, као и неопходне сливнике, керамичке плочице, купатилски намештај, санитарију и осталу опрему за купатила можете погледати у нашим салонима, а локације истих пронаћи на званичној интернет презентацији: www.keramikajovanovic.rs/kontakt .

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.